SPOT Adventures > View SPOT Adventure
adventures logo
hrule
profile picture
Turer i Telemark (Gautefall-Bjørbekk)
by Friluftskaren
2011-04-29
Norway Telemark
Hiking
Adventure Views 686 Views
Thumbs up 0 Likes
My Adventure Story


Gautefall byr på mange spennende turområder, også som base for lengre turer. For å vise sistnevnte tok jeg frem støvlene og sekken. Meningen var å gå fra hotellet på Gautefall til Solum kirke. Grunnet problem med det ene benet etter fall på nattorientering samt gode størrelser på vannblemmene måtte jeg korte ned endelig mål til Bjørbekk.Det ble allikevel 62 km, mye på grunn av rot med orientering undeveis. 

Når det gjelder nattorienteringen så jeg nødvendigheten i dette for å komme lengst mulig første dag. Jeg lå cirka en mil bak planlagt overnattingsplass da avgjørelsen ble tatt. Fikk kortet ned avstanden med 4-5 km. Kloken var 0030 da jeg bestemte meg for å finne frem soveposen. Etter en god porsjon mat og en medbrakt pils tok det ikke lange tiden før søvnen kom.

Anbefaler allikevel en slik langtur med mye flott natur. Møtte også på mange hyggelige mennesker underveis som slo av en prat og til og med skaffet meg skyss da bena ikke ville lenger på siste etappe. Utrolig takknemlig for bistand fra disse som holdt til i Cappelen sine skogsområder.

Flere turer vil komme fra Gautefall. Nå må bena heles:)
shareadventure facebook
Version.2.13
STAY CONNECTED